Hannspree HG244PJB 144Hz, 1ms Monitor Ekran - Elektronikë
Hannspree HG244PJB 144Hz, 1ms Monitor Ekran - Elektronikë
€ 229,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
Hannspree
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20356
Offer ID #20356

-24” 16:9 LED Backlight Monitor
-1920 x 1080 Full HD 1080P
-1 msec Response Time
-144Hz Refresh Rate FreeSync.
-Video Input: 2 x HDMI + Display Port
-Flicker Free
-Built-In Stereo Speakers
-Tilt and Wall-Mountable (VESA)
-Multi-Functional Height Adjustable Stand
-Pivot Function (90° Rotation) and Swivel
-Low Power Consumption & Multi-Video Mod
-12 Muaj Garancion

Hannspree HG244PJB 144Hz, 1ms Monitor Ekran - Elektronikë

€ 229,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Hannspree
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20356
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch