HDMI Flexible Cable Aksesorë - Elektronikë
HDMI Flexible Cable Aksesorë - Elektronikë
€ 25,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20858
Offer ID #20858

Product:

– HDMI FLEXIBLE CABLE 

– HDMI – HDMI, 

– HDMI – MINI,

– HDMI – MICRO.

Usage: Connect your Digital Camcorders, Digital Cameras or Game Consoles to your HDTV, delivers both high-definition video (up to 4K Resolution) and uncompressed multichannel digital audio.

HDMI Flexible Cable Aksesorë - Elektronikë

€ 25,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20858
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch