HP Color Laserjet PRo MFP M182n Printer - Elektronikë
HP Color Laserjet PRo MFP M182n Printer - Elektronikë
€ 259,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20616
Offer ID #20616

Specifikat:

Funksionet: Print, copy, scan, fax
Shpejtësia e kopjimit bardh e zi dhe me ngjyrë: 16ppm
Teknologjia e printimit: Laser
Teknologjia: Auto on/off
Rezolucioni: 600x600dpi
Lidhja: USB/Ethernet
Printim për muaj: 30,000 faqe

HP Color Laserjet PRo MFP M182n Printer - Elektronikë

€ 259,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
HP
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20616
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch