HP Elitebook x2 1012 G1 Laptop - Elektronikë
HP Elitebook x2 1012 G1 Laptop - Elektronikë
€ 249,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20634
Offer ID #20634

Specifikat:

CPU: Intel M5-6Y57
RAM:8GB
SSD: 256GB
Grafika: Intel HD 515
Rezolucioni: 12.5 “Full HD Touch Screen

HP Elitebook x2 1012 G1 Laptop - Elektronikë

€ 249,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20634
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch