HP EliteBook x360 1030 G4 Notebook, i5, 8GB, 256GB SSD, 13.3" TCH, HP 3 YR WTY Aksesorë - Elektronikë
HP EliteBook x360 1030 G4 Notebook, i5, 8GB, 256GB SSD, 13.3" TCH, HP 3 YR WTY Aksesorë - Elektronikë
€ 400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Zakopane, Poland

Vindeți tot felul de telefoane mobile, laptopuri, camere, cam codere, electrice

 

scutere, iPad-uri, etc Etichete noi în cutie cu accesorii complete, vine cu

 

1 an garanție

 

Pentru mai multe informații contactați-ne

 

E-mail ;; json08775@gmail.com

 

chat WhatsApp :: +12253316317

HP EliteBook x360 1030 G4 Notebook, i5, 8GB, 256GB SSD, 13.3" TCH, HP 3 YR WTY Aksesorë - Elektronikë

€ 400,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Zakopane, Poland
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Offer ID #23334
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch