HP G5 430 Laptop - Elektronikë
€ 449,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20118
Offer ID #20118

Marka : HP

Modeli : 430 G5

Procesori :  Intel® Core ™ i3-8130U (Cache 4M, deri në 3.40 GHz)

Ram : 4gb

Portet : 1 USB 3.1 Type-C Gen 1 (Dorëzimi i energjisë, DisplayPort), 2 USB 3.0 (1 për karikim), 1 HDMI 1.4b, 1 x RJ-45, 1 kufje / Mic Jack

HP G5 430 Laptop - Elektronikë

€ 449,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20118
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch