HP Gaming Laptop Intel Core i7-10750H Laptop - Elektronikë
HP Gaming Laptop Intel Core i7-10750H Laptop - Elektronikë
€ 1.085,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20547
Offer ID #20547
Intel Core i7-10750H 2.60GHz
16GB Ram Memory DDR4
512GB SSD
16.1″ FHD(1920×1080)144Hz
NVIDIA GeForce GTX1660Ti 6GB,

HP Gaming Laptop Intel Core i7-10750H Laptop - Elektronikë

€ 1.085,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20547
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch