HP Laptop Intel® Pentium® Gold 6405U Processor Laptop - Elektronikë
HP Laptop Intel® Pentium® Gold 6405U Processor Laptop - Elektronikë
€ 359,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20535
Offer ID #20535
Intel® Pentium® Gold 6405U Processor
4GB DDR4 ram memory
128GB SSD
15.6″ Display , Windows 10 OEM

HP Laptop Intel® Pentium® Gold 6405U Processor Laptop - Elektronikë

€ 359,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20535
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch