HP LCD 27f 27 " Ekran - Elektronikë
HP LCD 27f 27 " Ekran - Elektronikë
€ 185,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20567
Offer ID #20567

HP LCD 27f 27 “/ 1920×1080 IPS FHD AG / 16: 9/1000: 1 / 300cd / 7ms / 1xVGA / 2xHDMI / Silver-black

HP LCD 27f 27 " Ekran - Elektronikë

€ 185,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20567
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch