HP LCD OMEN X 25f 24,5" Ekran - Elektronikë
HP LCD OMEN X 25f 24,5" Ekran - Elektronikë
€ 395,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20559
Offer ID #20559

HP LCD OMEN X 25f 24,5″ / 1920×1080 TN FHD AG / 16:9 / 1000:1 / 400cd / 3ms / 1xDP / 2xHDMI / 2xUSB 3.0 / VESA /

Garancion 12 Muaj

HP LCD OMEN X 25f 24,5" Ekran - Elektronikë

€ 395,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20559
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch