HP M227FDW Printer - Elektronikë
HP M227FDW Printer - Elektronikë
€ 269,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20620
Offer ID #20620

Specifikat:

Professional Multifunction

Print Copy SCAN

ADF FAX DUPLEX + WIRELESS

Toneri Kushton 20 euro

HP M227FDW Printer - Elektronikë

€ 269,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
HP
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20620
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch