HP Monitor 27W, 27″ HDMI/VGA Ekran - Elektronikë
HP Monitor 27W, 27″ HDMI/VGA Ekran - Elektronikë
€ 179,90
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20154
Offer ID #20154
  • Full HD 1920 x 1080p
  • Shkalla e rifreskimit: 60 Hz
  • Koha e përgjigjes: 5 ms
  • Inputi: HDMI / VGA
  • Mund të montohet në mur

HP Monitor 27W, 27″ HDMI/VGA Ekran - Elektronikë

€ 179,90
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20154
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch