HP Monitor Gaming X27i 2K Ekran - Elektronikë
HP Monitor Gaming X27i 2K Ekran - Elektronikë
€ 395,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20537
Offer ID #20537
2K Quad HD (2560 x 1440) Resolution
144Hz Refresh Rate

HP Monitor Gaming X27i 2K Ekran - Elektronikë

€ 395,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20537
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch