HP Pavilion 15 i7-1065G7 Laptop - Elektronikë
HP Pavilion 15 i7-1065G7 Laptop - Elektronikë
€ 789,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20381
Offer ID #20381

-HP Pavilion 15 cs3002nia
-Intel Core i7-1065G7 1.30-3.90GHz, 8M Cache
-8GB RAM DDR4
-256GB SSD M.2
-15.6″ FullHD (1920×1080)
-HDMI, USB TypeC
-12 Muaj Garancion

HP Pavilion 15 i7-1065G7 Laptop - Elektronikë

€ 789,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20381
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch