HP Spectre TS 13-AW003 Laptop - Elektronikë
HP Spectre TS 13-AW003 Laptop - Elektronikë
€ 935,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20549
Offer ID #20549
Intel Core i5-1035G4 1.10GHz,
8GB Ram Memory DDR4
256GB SSD
13.3″FHD(1920×1080) Touchscreen,

HP Spectre TS 13-AW003 Laptop - Elektronikë

€ 935,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20549
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch