HP Workstation Z4 G4 Kompjuterë - Elektronikë
HP Workstation Z4 G4 Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.499,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20539
Offer ID #20539
Intel® Xeon® Processor W-2123
(Support for: i9-10980XE)
32GB DDR4 ECC Registered Dimm
240GB SSD 2.5″
nVidia GeForce GTX 1660 6GB Graphics
Windows 10 OEM
Cmimi: 1499 EUR,
HP Workstation Z4 G4 rekomandohet per perdorim ne programe profesionale sikurse Adobe Creative Suite, Autodesk 3ds Max, Autodesk Autocad,Solidworks dhe programe te ngjashme.

HP Workstation Z4 G4 Kompjuterë - Elektronikë

€ 1.499,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
HP
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20539
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch