Hyundai i20 Veturë 2012 - Automjet
Hyundai i20 Veturë 2012 - Automjet
€ 6.700,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Rr. e bujanovcit p.n., Gëzimi Engineering, Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Hyundai
Modeli:
i20
Kilometra:
122'150 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #21861
Offer ID #21861
•Financim deri 80% me norm interesi vjetor 4.92% nga TEB Banka.
•Mundesi shitje pa doganë(export) IM7
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
E doganuar
Klimë (AC)

Hyundai i20 Veturë 2012 - Automjet

€ 6.700,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Rr. e bujanovcit p.n., Gëzimi Engineering, Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Hyundai
Modeli:
i20
Kilometra:
122'150 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #21861
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch