Softuer
€ 390,00
Kategoria:
Shërbime profesionale
Nënkategoria:
Softuer
Adresa dhe vendi:
Rruga B, Prishtinë
Offer ID #19551
Offer ID #19551

Mënyra më e shpejtë për të kursyer kohën!

Përparësitë e softuerit iMATRIX

iMATRIX është i bazuar 100% online dhe me siguri maksimale, në databazën dhe nën-domainin tuaj personal, kështu që ekipi juaj mund të punojë po aq produktivisht në shtëpi sa në zyrë.

Bashkëpunim në kohë reale

Ideale që të punoni në kohë reale me ekipin tuaj duke ju mundësuar që të kryeni të gjitha shërbimet sipas kërkesave tuaja, qofshin ato projekte të vogla, të mesme apo të mëdha.

iMATRIX CHAT

Kjo platformë ju mundëson që të bëni biseda personale-private, e cila është e pështatur majft mirë për kompanitë, ku ju mund të keni komunikim efikas midis klientëve dhe punonjësve.

Mbështetje

Ne jemi të lumtur t’ju mbështesim në rregullimin e platformës suaj sipas kërkesave dhe shijeve tuaja si në dukjen e platformës, dizajnimin e PDF dokumenteve, organizimin e klientelës si dhe importimin e artikujve.

Falë shtesave (ADD ONS) tona, produktivitetin e mbajmë në maksimum!

Licensa vjetore: prej € 390.00

më shumë: www.imatrix-group.com

€ 390,00
Kategoria:
Shërbime profesionale
Nënkategoria:
Softuer
Offer ID #19551

Kontakto

  Kompani biznesi
  Prishtinë
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch