Innosilicon A10 Pro New Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s , WhatsMiner M30S++ 112 TH/s Kompjuterë - Elektronikë
Innosilicon A10 Pro New Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s , WhatsMiner M30S++ 112 TH/s Kompjuterë - Elektronikë
€ 4.500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Skopje 1000, Skopje 1000, North Macedonia
Marka:
Innosilicon A10 Pro
Ngjyra:
Silver

BEST COMPUTER TECHNOLOGY USA : Wholesales Offers Available / All Kinds Of Bitmain Antminer , Bobcat Miner 300 and Graphics Cards.

 

100% Sealed In Original Box With Full And Complete Accessories In The Box And Come With International Manufacturer Warranty.

 

Order Inquires Contact Us 24Hrs Whatsapp +1 (559)460-7222 – E-mail : info@bestcomputertechnologyusa.com

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot EU/US

 

Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s

Goldshell CK5 (KDA) Miner 2400W 12TH/s

Goldshell KD2 (KDA) Miner…

Innosilicon A10 Pro New Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s , WhatsMiner M30S++ 112 TH/s Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Innosilicon A10 Pro
€ 4.500,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Skopje 1000, Skopje 1000, North Macedonia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Innosilicon A10 Pro
Ngjyra:
Silver
Offer ID #24036
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch