Innosilicon Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s ETH Ethmaster 1300W BTC Miner Kompjuterë - Elektronikë
Innosilicon Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s ETH Ethmaster 1300W BTC Miner Kompjuterë - Elektronikë
€ 3.699,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Innosilicon
Ngjyra:
Silver,Gold

RTECH SOLUTIONS ОФЕРТИ - Нова серия: AntMiner S19. Най -новият и най -добрият Bitcoin ASIC миньор от S19 от Bitmain. Предлага се в три модела. Bitmain Mining алгоритъм SHA-256.

 

Whatsapp 24 часа: +33753221240

 

Antminer S19 ASIC Miner от Bitmain

Произвежда - 95 TH/s хешираща мощност

 

Antminer T19 ASIC Miner от Bitmain

Произвежда - 84 TH/s hashing Power

 

Antminer S19 Pro ASIC миньор от Bitmain

Произвежда - 110 TH/s хешираща мощност

 

Ново в кутия,…

Innosilicon Innosilicon A10 Pro 6G 720MH/s ETH Ethmaster 1300W BTC Miner Kompjuterë - Elektronikë

€ 3.699,00
Alex Rodriguez
Shitës privat
Numri kontaktues:
0753221240
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Innosilicon
Ngjyra:
Silver,Gold
Offer ID #23399
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch