INNOSILICON WTS: Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s Eth Chat +14076302850 Printer - Elektronikë
INNOSILICON WTS: Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s Eth Chat +14076302850 Printer - Elektronikë
€ 4.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Adresa ose vendi:
Novi Sad, Serbia
Marka:
INNOSILICON
Ngjyra:
Gold

WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +14076302850

WTS: Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s Eth Chat +14076302850

 

ASIC miner Antminer S19 Pro from Bitmain- Produces – 110 TH /s ... $6,000USD

ASIC miner Antminer S19 from Bitmain – Produces – 95 TH / s hash power … $4000USD

ASIC miner Antminer T19 from Bitmain – Produces – 84 TH / s hash- capacity … $3000USD

Bitmain Antminer S9 14th with PSU.. $500Usd

 

Bitmain Antminer L3…

INNOSILICON WTS: Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s Eth Chat +14076302850 Printer - Elektronikë

€ 4.000,00
Arabia001
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Novi Sad, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Printer
Marka:
INNOSILICON
Ngjyra:
Gold
Offer ID #23361
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch