Inspire K1 i3- 6100 3.7 GHz Kompjuterë - Elektronikë
Inspire K1 i3- 6100 3.7 GHz Kompjuterë - Elektronikë
€ 469,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20603
Offer ID #20603
CPU : Intel i3 – 6100 3.7GHz
Ram: 8 GB DDR4
SSD : 250 GB
Grafika: Nvidia 1650

Inspire K1 i3- 6100 3.7 GHz Kompjuterë - Elektronikë

€ 469,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20603
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch