Insta360 ONE R Twin Edition Kamera - Elektronikë
Insta360 ONE R Twin Edition Kamera - Elektronikë
€ 560,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20709
Offer ID #20709

Specifications

Aperture: 4K Wide Angle Mod:, f/2.8

Dual-Lens 360 Mod:  f/2.0, 35mm Equivalent Focal Length: 4K Wide Angle Mod:, 16.4 mm

Dual-Lens 360 Mod:

7.2 mm

Photo Resolution: 4K Wide Angle Mod:

4000 x 3000 (4:3)

4000 x 2250 (16:9)

 

Dual-Lens 360 Mod:

6080 x 3040 (2:1)

Video Resolution:

4000 x 3000 at 30 fps

3840 x 2160 at 60 fps

3840 x 2160 at 30 fps

2720 x 1530 at 100 fps

2720 x 1530 at…

Insta360 ONE R Twin Edition Kamera - Elektronikë

€ 560,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20709
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch