iPhone 12 Pro Max 256 GB i shkyçur nga fabrika Celularë - Elektronikë
iPhone 12 Pro Max 256 GB i shkyçur nga fabrika Celularë - Elektronikë
€ 48.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhë, Albania

iPhone 12 Pro Max 256 GB

2021

E KONFIRMUAR

 

NAVY BLU & GOLD

 

Krejt e re – e mbyllur në një kuti

 

E ZHYLLUR NË TË GJITHË BOTËN

Direkt pa SIM nga APPLE

Email-i më i mirë për mua: beardsmansley@gmail.com

 

iPhone 12 Pro Max 256 GB i shkyçur nga fabrika Celularë - Elektronikë

€ 48.000,00
Beardly Richard
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhë, Albania
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Offer ID #23683
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch