iPhone 13 Pro Max - 256 GB - Sierra Blue (i shkyçur) Celularë - Elektronikë
iPhone 13 Pro Max - 256 GB - Sierra Blue (i shkyçur) Celularë - Elektronikë
€ 60.329,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhë, Albania

✨ iPhone 13 Pro Max krejt i ri

✨ Fabrika e zhbllokuar

✨ Sierra Blue

✨ 256 GB

✨ Për çdo pyetje dërgoni mesazh!

 

Më dërgo email: beardsmansley@gmail.com

 

iPhone 13 Pro Max - 256 GB - Sierra Blue (i shkyçur) Celularë - Elektronikë

€ 60.329,00
Beardly Richard
Shitës privat
Numri kontaktues:
0699696947
Adresa ose vendi:
Bulevardi Gjergj Fishta, Lezhë, Albania
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Offer ID #23680
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch