Comodita JASTËK MIND BEST MASSAGE Pajisje shtëpiake
Comodita JASTËK MIND BEST MASSAGE Pajisje shtëpiake
€ 26,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
Comodita
Modeli:
JASTËK MIND BEST MASSAGE
Offer ID #19279
Offer ID #19279

Kjo Linjë I’u Dedikohet Personave Që E Duan Natyrën. Linja E Comodita Bio Dhe Eco Bio Janë Zhvilluar Të Oforjnë “Eco Komoditet” Pasi Ato Janë Të Përbëra Nga Materiale Biologjike Dhe Bimë Medicinale Me Veti Rigjeneruese Të Kombinuara Me Butësinë E Shkumës Mind Best Massage. Memory Care Është Një Ftesë E Bërë Për Të Liruar Të Gjithë Stresin E Akumuluar Gjatë Ditës. Jastëkët Në Formën Cervikale Ju Mbështesin Në Cilindo Pozicion Që Dëshironi Të Flini. Të Punuara Nga Shkuma Memory, Një Material Inovativ E Cila Parandalon Ndrydhjen Në Pikat Kyçe, Mbështet Kokën Dhe Shpatullat, Garanton Komoditet Optimal.
Përmasat 72x42x12/10,5

Comodita JASTËK MIND BEST MASSAGE Pajisje shtëpiake

€ 26,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
Comodita
Modeli:
JASTËK MIND BEST MASSAGE
Offer ID #19279

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch