JBL BOOMBOX 2 Audio - Elektronikë
JBL BOOMBOX 2 Audio - Elektronikë
€ 449,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20529
Offer ID #20529

Garancion: 12 muaj

* Tipi: BOMBOX 2
* Bëni një spërkatje me dizajn të papërshkueshëm nga uji IPX7
* Fuqia e daljes: 2×40 W RMS (AC mode) 2x30W RMS (battery mode)
* Kapaciteti: 50 Hz – 20 kHz
* Raporti i sinjalit ndaj zhurmës: 80 dB
* Specifikë e veqantë: I papërshkueshëm nga uji, kabllo karikimi, powerbank, kabllo audio 3.5 mm hyrje, bluetooth
* Audio përforcues: i integruar
* Bateria: 10.000 mAh
* Kohëzgjatja e baterisë :24 orë

JBL BOOMBOX 2 Audio - Elektronikë

€ 449,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20529
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch