JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Elektronikë
JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Elektronikë
€ 1.249,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20525
Offer ID #20525

Garancion: 12 muaj

* Tipi:PARTYBOX 1000
* Fuqia e daljes: 1100 W
* Konsumi i energjisë operative: 150 W
* Kapaciteti:30Hz – 20 kHz
* Raporti i sinjalit ndaj zhurmës: 80 dB
* Specifikë e veqantë: Tingulli i nënshkrimit JBL, tregon dritën, doreza me gjest ajri, DJ Pad, futjet e mikrofonit dhe kitarës, TWS dhe RCA, karikimi USB për pajisjet e jashtme, rrota të fshehura
* Lidhja: Bluethooth 4.2
* Kompatibil: iOS, android
* Ngjyra: e zezë

JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Elektronikë

€ 1.249,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20525
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch