JBL TUNE 125TWS Audio - Elektronikë
JBL TUNE 125TWS Audio - Elektronikë
€ 99,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20505
Offer ID #20505

Garancion: 12 muaj

* Tipi:TUNE 125 TWS
* Kapaciteti: 20Hz – 20 kHz
* Rezistenca: 14 Ohm
* Ndjeshmerija: 96 dB 1kHz/1mW
* Madhësia e altoparlantëve: 5.8 mm
* IPX7 sweatproof , waterproof
* Specifikë e veqantë: Hands free call, bluetooth, charging cable, JBL pure bass sound, built-in microphone, ear-bud, rechargable battery, remote control on ear cups, true Wireless.
* Bateria: 85mA/3.7V
* Koha e mbushjes: 2 orë
* Kohëzgjatja e baterisë: 8 orë
* Lidhja: Bluethooth 5.0
* Kompatibil: iOS, android, windows
* Ngjyra: e zezë

JBL TUNE 125TWS Audio - Elektronikë

€ 99,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
JBL
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20505
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch