JBL TUNE 225TWS Audio - Elektronikë
JBL TUNE 225TWS Audio - Elektronikë
€ 129,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
JBL
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20502
Offer ID #20502

Garancion: 12 muaj
* Tipi: TUNE 225 TWS
* Kapaciteti: 20 Hz – 20 kHz
* Rezistenca: 32 Ohm
* Ndjeshmerija: 105 dB 1kHz/1mW
* Madhësia e altoparlantëve: 12 mm
* Mikrofon: i integruar
* Specifië e Veqantë: Voice assistant, hands free call, JBL pure bass sound, ear-bud, wireless, google assistant, bluetooth,        rechargable battery, Charging cable, remote control on ear cups, true wireless
* Bateria: 22mA/3.85V
* Kohëzgjatja e baterisë: 5 orë aktive
* Mbushja: 2 orë
* Lidhja: Bluethooth 5
* Kompatibil: iOS, android, windows
* Ngjyra: e bardhë

JBL TUNE 225TWS Audio - Elektronikë

€ 129,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
JBL
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20502
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch