Joyroom Mbajtëse Telefoni Me Wireless ZS187 Celularë - Elektronikë
Joyroom Mbajtëse Telefoni Me Wireless ZS187 Celularë - Elektronikë
€ 42,80
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Joyroom
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20177
Offer ID #20177

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : ZS187

Materiali : ABS + PC

Input: 12V 1.67A 9V 1.67A 9V 1.34A

Hyrja pa tela: 9V 1.67A 9V 1.12A 9V 0.83A 5V 1A

Gjatësia : 19.500cm

Gjërsia : 15.000cm

Pesha : 0.418kg

Joyroom Mbajtëse Telefoni Me Wireless ZS187 Celularë - Elektronikë

€ 42,80
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Marka:
Joyroom
Ngjyra:
Kuqe
Offer ID #20177
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch