Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Elektronikë
Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Elektronikë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Elektronikë
Adresa ose vendi:
United Kingdom

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

 

Trupi i kamerës me kornizë të plotë Canon EOS C500 Mark II 5.9K - 7500 Euro

Trupi i kamerës kinemaje dixhitale Canon EOS C300 Mark III - 4000 Euro

 

Kamera kinemaje Canon…

Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Elektronikë

Sipas marrëveshjes
smarttechstoreltd
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Offer ID #23971
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch