Kompjuterë - Elektronikë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina District

Antminer Bitmain S19J Pro, SHA-256 with Hashrate, 100.00TH/s

Antminer Bitmain S19J, SHA-256 with Hashrate, 90.00TH/s

Antminer Bitmain S19 Pro, SHA-256 with Hashrate, 110.00TH/s

Antminer Bitmain S19, SHA-256, with Hashrate, 95,00TH/s

Antminer Bitmain T17+ SHA-256, with Hashrate, 58.00TH/s

Antminer Bitmain T17, SHA-256, with Hashrate, 40TH/s

 

GeForce RTX 3080 / 3070/3090 GTX 2080 Ti, 1080 Ti, 1070 Ti, 2080, 1080, 1070, 1060 Ti, 1060, 2080 Ti, RTX 2070 , RX 5700 XT.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

NVIDIA GeForce…

Kompjuterë - Elektronikë

Sipas marrëveshjes
gadget91store
Shitës privat
Numri kontaktues:
13479804209
Adresa ose vendi:
Pristina District
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23345
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch