Kompjuterë - Elektronikë
€ 99.501,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
North Port, FL, USA

Now Available in Stock Room for sale...

 

Nvidia GeForce GTX 2080 Super. ...

AMD Radeon RX 5700. ...

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti. ...

NVIDIA GTX 1660 Ti. ...

AMD Radeon VII

 

Sales Person Serah Martin

 

WhatsApp : +971525090289

 

PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6700 XT From China New

Condition:New

Price:

US $610

Memory clock: 16.0 Gbps

・ Memory bus width: 192-bit

-Video output terminal: HDMI 2.1 x 1, DisplayPort 1.4 x 3

Kompjuterë - Elektronikë

€ 99.501,00
serahmartins141
Shitës privat
Numri kontaktues:
+971525090289
Adresa ose vendi:
North Port, FL, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23610
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch