Kompjuterë - Elektronikë
€ 450,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria
Offer ID #24140
Offer ID #24140

 

The Bobcat Miner 300 Hotspots is brand new unused with warranty that works perfectly with all frequency.

 

The Bobcat Miner 300 is a high-efficiency miner hotspot for HNT. It is compatible with Helium LongFi, an architecture that combines the leading wireless LoRaWAN devices. its runs on ultra-low power consumption (5W) and its signal range can cover up to 10+ miles, and the Hotspots connect with all frequency worldwide.

 

 -   $ 450 USD

 

 

Contact…

Kompjuterë - Elektronikë

€ 450,00
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Numri kontaktues:
1016738987
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #24140
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch