Kompjuterë - Elektronikë
€ 700,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
M9-1, Bec

graphics cards GEFORCE RTX 3090,3080, 3070, 3060 WhatsApp:  +447841621748

Our products are new with original warranty from the manufacturer . We sell to retailers and individuals at wholesale prices.

Free shipping

For more information about other products,contact us : elecmgaou@gmail.com

WhatsApp:  +447841621748

EMAIL : elecmgaou@gmail.com

Sapphire price list:

Sapphire radeon rx6700xt nitro gaming oc 12 gb gddr6... 630 EUR
Sapphire radeon rx6700 xt pulse 12gb gddr6 black... 600 EUR  
Sapphire…

Kompjuterë - Elektronikë

€ 700,00
Numri kontaktues:
+447841621748
Adresa ose vendi:
M9-1, Bec
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23323
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch