Vende pune: Elektronikë / Teknologji / Programim - Vende pune
Vende pune: Elektronikë / Teknologji / Programim - Vende pune
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Vende pune
Nënkategoria:
Elektronikë / Teknologji / Programim
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Offer ID #19577
Offer ID #19577

Outwork shpall konkurs pune “SEO Specialist”. Aplikuesit duhet të njohin mirë gjuhën gjermane. 

Të gjithë interesuarit ju lutem të na kontaktoni përmes e-mail ose në numrin e telefonit.

info@outwork.ch
+383 44 280 631
 

Vende pune: Elektronikë / Teknologji / Programim - Vende pune

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Kategoria:
- Vende pune
Nënkategoria:
Elektronikë / Teknologji / Programim
Offer ID #19577
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch