Konverter HDMI - Type C Aksesorë - Elektronikë
Konverter HDMI - Type C Aksesorë - Elektronikë
€ 21,90
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20195
Offer ID #20195

Konverter HDMI – Type C

Konverter HDMI - Type C Aksesorë - Elektronikë

€ 21,90
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20195
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch