Kran 8m me koke 360' Kamera - Elektronikë
Kran 8m me koke 360' Kamera - Elektronikë
€ 1.900,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20772
Offer ID #20772

Kran 8m i kompletuar me të gjitha pajisjet.

  •  Kokë 360° 2-akse
  •  Remote controller (Touch sensitive)
  •  Zoom and Rec/Stop Controller
  •  Material aliazh alumini
  •  Ngjyrë speciale e pjekur në 200°C
  •  Battery pack (~22 orë pune me bateri)
  •  Monitor HDMI 7″
  •  Kontra pesha gome
  •  Lartësia e Tripodit: 150cm
  •  Gjatësia e një segmenti: 1.2m

Kran 8m me koke 360' Kamera - Elektronikë

€ 1.900,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20772
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch