Lamborghini Urus 4.0 V8 650 HP Veturë 2020 - Automjet
Lamborghini Urus 4.0 V8 650 HP Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Lamborghini
Modeli:
Urus 4.0 V8 650 HP
Kilometra:
1'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #18707
Offer ID #18707
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Asistent i rrezes së lartë
Autopilot
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
ESP
Federët me ajr
Isofix
Navigation
Ndriçim të ambientit
Pako Sport
Panoramë
Paralajmërimi në distancë
Sport
Ulëse lëkure
Ulëse sportive
WLAN / Wifi Hotspot

Lamborghini Urus 4.0 V8 650 HP Veturë 2020 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Lamborghini
Modeli:
Urus 4.0 V8 650 HP
Kilometra:
1'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #18707
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch