Lenovo 80TL00H1RI V110-15ISK Laptop - Elektronikë
Lenovo 80TL00H1RI V110-15ISK Laptop - Elektronikë
€ 430,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20146
Offer ID #20146

Marka : Lenovo

Modeli : 80TL00H1RI  V110-15ISK

Lloji i procesorit : Intel Core i5

Modeli i procesorit : 6200U

Frekuenca e procesorit : 2.3 GHz

Kapaciteti i memories : 4 GB

Madhësia e ekranit : 15 ”

Rezolucioni i ekranit : 1366 x 768

Dimensionet : 380 x 262 x 22.9mm

Lenovo 80TL00H1RI V110-15ISK Laptop - Elektronikë

€ 430,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20146
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch