Lenovo Adapter 20V 3.25A – 4.0×1.7 Original Laptop - Elektronikë
Lenovo Adapter 20V 3.25A – 4.0×1.7 Original Laptop - Elektronikë
€ 40,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20387
Offer ID #20387

Lenovo Adapter 20V 3.25A – 4.0×1.7 Original Laptop - Elektronikë

€ 40,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20387
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch