Lenovo C27-20 Ekran - Elektronikë
Lenovo C27-20 Ekran - Elektronikë
€ 170,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20611
Offer ID #20611

Specifikat:

Madhesia : 27”
Rezolucioni : 1920 x 1080
Teknologjia : LED LCD
Refresh Rate : 75hz
Portet : VGA, HDMI

Lenovo C27-20 Ekran - Elektronikë

€ 170,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20611
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch