Lenovo IdeaPad S145 i3-10th Laptop - Elektronikë
Lenovo IdeaPad S145 i3-10th Laptop - Elektronikë
€ 399,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20378
Offer ID #20378

Intel Core i3-1005G1 1.20GHz, 4M Cache
-4GB RAM DDR4
-256GB SSD NVMe
-Intel UHD Graphics
-15.6″ FullHDHD (1920×1080)
-HDMI, USB 3.0
-24 Muaj Garancion

Lenovo IdeaPad S145 i3-10th Laptop - Elektronikë

€ 399,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20378
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch