Lenovo Legion Gaming Kompjuterë - Elektronikë
Lenovo Legion Gaming Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.249,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20545
Offer ID #20545
Specifikat:
Intel® Core™ i7-10700F 2.9GHz Max Turbo 4.80GHz (8 Core 16Threads)
16GB Ram Memory DDR4
256GB SSD+ 1TB HDD
Case Legion Brand
NVIDIA® GTX 1660Super 6144MB
 

Lenovo Legion Gaming Kompjuterë - Elektronikë

€ 1.249,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20545
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch