Lenovo Legion Y540 I7- 9750H Laptop - Elektronikë
Lenovo Legion Y540 I7- 9750H Laptop - Elektronikë
€ 1.129,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20630
Offer ID #20630

INTEL I7 -9TH 9750H

16 GB RAM DDR4

512 GB SSD

Nvidia GTX 1660 TI

15.6″ FULL HD

Lenovo Legion Y540 I7- 9750H Laptop - Elektronikë

€ 1.129,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20630
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch