Lenovo LEGION Y740-17IRHG GAMING Laptop - Elektronikë
Lenovo LEGION Y740-17IRHG GAMING Laptop - Elektronikë
€ 1.195,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20561
Offer ID #20561

Intel® Core™ i7-9750H 2.6GHz
16GB Ram Memory DDR4
256GB SSD
1TB HDD
15.6″ (1920×1080) 144Hz BT WIN10 Webcam NVIDIA® GTX 1660Ti 6144MB IRON GRAY Backlit Keyboard.

Lenovo LEGION Y740-17IRHG GAMING Laptop - Elektronikë

€ 1.195,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20561
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch