Lenovo PC 510A-15ICB, Intel Core i3-8100 Kompjuterë - Elektronikë
Lenovo PC 510A-15ICB, Intel Core i3-8100 Kompjuterë - Elektronikë
€ 387,95
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20160
Offer ID #20160

SPECIFIKAT 

Marka :  Lenovo

Modeli : 510A-15ICB

Procesori : 3.6 GHz 8032

RAM : 4 GB DDR4

Madhësia e kartës grafike : 4 GB

Dimensionet : 14.41 x 11.23 x 5.71 inç

Ngjyra : E Zezë

Pesha : 12,78 paund

Lenovo PC 510A-15ICB, Intel Core i3-8100 Kompjuterë - Elektronikë

€ 387,95
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20160
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch