Lenovo PC IdeaCentre AIO A340-24ICK Kompjuterë - Elektronikë
Lenovo PC IdeaCentre AIO A340-24ICK Kompjuterë - Elektronikë
€ 542,75
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20127
Offer ID #20127

Generation: i3-9100T CPU 3.10GHz
Storage: 240GB
RAM: 8GB
Operating System: Windows 10 Pro Licensed & Ms Office 2019

Lenovo PC IdeaCentre AIO A340-24ICK Kompjuterë - Elektronikë

€ 542,75
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20127
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch