Lenovo ThinkCentre M800 Tower Kompjuterë - Elektronikë
Lenovo ThinkCentre M800 Tower Kompjuterë - Elektronikë
€ 429,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20543
Offer ID #20543

Specifikat:
Intel® Core™ i5-6500T
8GB DDR4 ram memory
240GB SSD + 500GB HDD
nVidia GeForce GTX 1050Ti 4GB Gaming Graphics

Lenovo ThinkCentre M800 Tower Kompjuterë - Elektronikë

€ 429,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20543
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch